• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant SK252d

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

0 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelSK252d
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de gloednieuwe Giant SK252d dieselskidster - jouw onmisbare partner voor elke klus. Of je nu werkzaam bent in de groenvoorziening, landbouw, pluimveesector, bouw & sloop of weg- en padenonderhoud, de Giant SK252d biedt veelzijdige oplossingen voor elk uitdaging.

Deze robuuste en multifunctionele skidster is ontworpen om je werk eenvoudiger en efficiënter te maken. Dankzij diverse nieuwe innovaties onderscheidt de Giant SK252d zich van de rest. Het ventielenblok is vernieuwd voor extra gebruiksgemak en precisie in werkzaamheden. De grotere hydrauliekpomp zorgt voor meer vermogen en hogere opbrengsten, terwijl de verbeterde wielmotoren meer duw- en trekkracht leveren en ook nog eens onderhoudsarm zijn.

De Giant SK252d is uitgerust met een Kubota 3-cilinder motor van 25pk en biedt twee dubbelwerkende hydraulische functies. Verder beschikt deze machine over arretering op de hydraulische functie, 22 x 11-8 grasprofielbanden, geïntegreerde gewichten in de spatborden, een hydraulische snelwissel en LED-werklampen. De heupbeugel is verstelbaar voor extra comfort tijdens gebruik. De machine wordt geleverd met een grondbak en palletvork.

Daarnaast is er een ruim aanbod aan opbouwdelen direct uit voorraad leverbaar, om je skid steer loader nog veelzijdiger in te zetten. Of je nu moet ruimen, vegen, tillen of slopen, met de Giant SK252d wordt elke klus een fluitje van een cent.

Voor meer informatie over deze alleskunner, kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij staan klaar om je te adviseren over de beste keuze voor jouw behoeften en budget. Een leaseoptie is ook beschikbaar.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines