• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FMX14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

3.438 km

3.438 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFMX14
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Tellerstand3.438 km
Draaiuren3.438 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en robuuste reachtruck, dan heb je die zojuist gevonden. Deze STILL FMX14 is uitstekend onderhouden en heeft slechts 3.338 bedrijfsuren geregistreerd op de teller.

Dit model van het bekende merk STILL is geproduceerd in 2018 en bezit nog steeds zijn kracht en betrouwbaarheid. Met een hefcapaciteit van 1.400 kg is dit een echte krachtpatser die je operationele efficiëntie naar een hoger niveau kan tillen.

Deze machine is niet alleen sterk, maar biedt ook een aanzienlijke hefhoogte tot wel 8.500 mm. Daarnaast heeft hij een doorrijhoogte van 3.400 mm, waardoor hij geschikt is voor diverse magazijnopstellingen en op ieder terrein kan presteren.

Een van de toegevoegde voordelen van deze STILL FMX14 is de aanwezigheid van een freelift en een sideshift. Dit maakt het manoeuvreren en positioneren van lasten gemakkelijker dan ooit, waardoor je meer kunt doen in minder tijd.

Bovendien is er recent nog een nieuwe batterij in geplaatst, namelijk in 2021. Deze is bovendien uitgerust met een automatisch vulsysteem en wordt vergezeld door een externe lader. Nooit meer handmatig bijvullen en eenvoudig opladen waar je maar wilt.

Wil je deze reachtruck in actie zien? Dat kan, de video volgt binnenkort. Ondertussen staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen deze STILL FMX14 reachtruck aan je vloot toe te voegen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4000 kg

Vergelijkbare machines