• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FMX14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

7.179 km

7.179 uur

2015

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFMX14
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Tellerstand7.179 km
Draaiuren7.179 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de STILL FMX14, een TRIPEX reachtruck uit 2015 die alle uitdagingen met gemak aangaat. De machine is in uitstekende conditie en garant staat voor indrukwekkende prestaties en betrouwbaarheid.

Deze reachtruck heeft een formidabel hefvermogen van 1400 kg. Of je nu hoog of laag wilt gaan, de STILL FMX14 is jouw betrouwbare partner; hij bereikt moeiteloos een hefhoogte van 6200 mm, terwijl de doorrijhoogte bij een comfortabele 2600 mm ligt.

De reachtruck heeft een aantal hoogwaardige functies die je werk gemakkelijker maken. De FREELIFT, SIDESHIFT en een extra VIJFDE functie bieden flexibiliteit op maat en verzekeren dat je elke taak efficiënt kunt uitvoeren. De GRIPTECK reachvorken verbeteren de prestaties van de truck, zodat je van een soepele en stabiele bediening kunt genieten.

Een ander belangrijk kenmerk van de STILL FMX14 is de krachtige batterij uit 2015, compleet met een externe lader. Dit zorgt ervoor dat de machine langdurige topprestaties kan leveren zonder tussenpozen.

Als bonus is de machine voorzien van een camera om het zicht en de veiligheid tijdens de bediening te verbeteren, hoewel de werking momenteel onbekend is. Een video met meer informatie volgt binnenkort.

Ook aantrekkelijk is de mogelijkheid tot financial lease, waardoor deze geweldige reachtruck nog toegankelijker wordt. Het aanbod is afhankelijk van de kredietacceptatie en eventuele rente- en tariefwijzigingen, dus wees er snel bij!

Met de STILL FMX14 maak je een waardevolle toevoeging aan je bedrijfsvoorraad. Het is tijd om in te zetten op duurzaamheid, kracht en betrouwbaarheid. Je bedrijf verdient het beste en dat is wat de STILL FMX14 belooft te leveren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg

Vergelijkbare machines