• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

3.852 uur

2014

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X14
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren3.852 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare reachtruck om je magazijn of opslagplaats efficiënter in te richten? Maak kennis met deze robuuste Still FM-X14 reachtruck. Een krachtige machine met een hefvermogen van maar liefst 1400kg en een indrukwekkende hefhoogte tot 590cm.

De Still FM-X14 is uitgerust met een side-shift functie, waardoor je zware ladingen met gemak kunt manoeuvreren in nauwe ruimtes. De machine beschikt ook over een vrije heffing van 200cm, ideaal voor het stapelen van goederen op hogere niveaus zonder belemmeringen.

Goed onderhoud is cruciaal voor de veiligheid en efficiëntie van je magazijnapparatuur. Gelukkig is deze Still reachtruck tot augustus 2024 gekeurd. Bovendien wordt de batterij van 2023 regelmatig geregenereerd om een optimale prestatie te garanderen. Een acculader is inbegrepen, dus je kunt meteen aan de slag na de aanschaf.

Ben je geïnteresseerd in deze Still FM-X14 reachtruck of wil je je huidige machine inruilen? We kunnen ook transport regelen als dit nodig is. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Zorg voor extra efficiëntie in je magazijn met deze betrouwbare Still reachtruck.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3091 kg

Vergelijkbare machines