• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X10

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

12.899 uur

2009

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X10
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
Draaiuren12.899 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

De Still FM-X10 is een betrouwbare en krachtige elektrische reachtruck, perfect voor al je warehousing behoeften. Deze machine heeft een indrukwekkend hefvermogen van 1000 kilogram en een maximale hefhoogte van 565 cm, wat betekent dat geen taak te zwaar of te hoog is.

Dankzij de triplex mast en side-shift functie is het manoeuvreren en positioneren van ladingen eenvoudiger dan ooit. De bediening is gemakkelijk en comfortabel dankzij de geïntegreerde joystick.

Met een vrije hefhoogte van 192 cm is de Still FM-X10 bijzonder geschikt voor werkzaamheden waar een hoge mate van flexibiliteit vereist is, zoals in nauwe gangen of onder lage plafonds.

Gaat je dag lang duren? Geen zorgen, deze elektrische reachtruck is uitgerust met een meegeleverde acculader. Zo kun je de hele dag door werken zonder vermogen te verliezen.

Inruil of transport nodig? Dit is mogelijk in overleg. Onderzoek vandaag nog de veelzijdigheid en kracht van de Still FM-X10. Je fabrieks-, magazijn- of distributiecentrum zal de efficiëntie en toewijding van deze machine zeker waarderen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3186 kg

Vergelijkbare machines