• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

19.038 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X14
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren19.038 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Voor al je hef- en verplaatsingswerkzaamheden is een kwaliteitsmachine onmisbaar. De Still FM-X14 elektrische reachtruck voldoet aan al je eisen. Met een krachtig hefvermogen van 1400 kg kan hij uitstekend zware ladingen aan. De reachtruck heeft een indrukwekkende hefhoogte van 920 cm en een vrije heffing van 313 cm, zodat je ook gemakkelijk op grotere hoogtes kunt werken.

Deze Still FM-X14 is voorzien van een side-shift en triplex mast voor flexibel manoeuvreren en biedt daardoor optimale bedieningsgemak. De non-marking banden laten geen sporen achter op je vloeren. De bediening van de truck is eenvoudig en efficiënt met de joystick.

Gebouwd om jaren mee te gaan, de reachtruck beschikt over een sinds 2019 batterij die ervoor zorgt dat je langdurig kunt werken zonder onderbreking. Als extra pluspunt wordt deze Still FM-X14 geleverd inclusief een acculader.

We begrijpen dat elke situatie uniek is, dus als inruil of transport noodzakelijk is, kunnen we dat in overleg regelen. Ga voor een betrouwbare, efficiënte oplossing op jouw werkvloer met de Still FM-X14 elektrische reachtruck.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3807 kg

Vergelijkbare machines