• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X10

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

21.169 uur

2014

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X10
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren21.169 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Bekijk deze indrukwekkende reachtruck van het merk Still, model FM-X10, een efficiënte en betrouwbare keuze voor je logistieke behoeften. Met een indrukwekkend hefvermogen van 1000 kg, is deze reachtruck in staat om zelfs de zwaarste lasten met gemak aan te pakken.

Deze machine bereikt een indrukwekkende hefhoogte tot 675 cm en geniet je van een vrije heffing tot 235 cm. Bijzonder handig voor het gemakkelijk opbergen van goederen op hoge rekken.

Wat deze Still FM-X10 verder onderscheidt, is zijn compacte ontwerp, waardoor hij zelfs in de meest krappe ruimtes kan manoeuvreren. Bovendien wordt de reachtruck geleverd met een geïntegreerde zij-verschuiver, waardoor zijdelingse beweging van lasten mogelijk is zonder de truck zelf te verplaatsen.

Voor je complete gemoedsrust komt deze krachtige machine ook met een bijgesloten acculader. Dat betekent geen extra kosten of moeite om een aparte te kopen.

De mogelijkheid van inruil en transport zijn altijd bespreekbaar, om de aankoop nog makkelijker en naadloos voor je te maken.

Bekijk de Still FM-X10 reachtruck en ontdek een machine die ontworpen is om je logistieke operaties naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2995 kg

Vergelijkbare machines