• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Jungheinrich ETVC16

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

15.023 uur

2003

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJungheinrich
ModelETVC16
Bouwjaar2003
ConditieGebruikt
Draaiuren15.023 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Duik in de wereld van logistiek met de krachtige, efficiënte Jungheinrich ETVC16 elektrische reachtruck. Met dit betrouwbare model maak je jouw magazijnwerkzaamheden eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren.

De reachtruck van Jungheinrich heeft een indrukwekkend hefvermogen van 1600 kg, waardoor het optillen en verplaatsen van zware ladingen moeiteloos wordt. Het is uitgerust met een triplex mast die een maximale hefhoogte van 650 cm kan bereiken, dit geeft je de vaardigheid om zelfs in de hoogste stellingen eenvoudig producten te bereiken.

Er zit een vrijehoogte van 208 cm aan de ETVC16, wat zorgt voor een nog grotere veelzijdigheid tijdens het manoeuvreren in krappe ruimtes. Een bijkomend voordeel is de side-shift functie, waardoor je de lading naar de zijkant kunt schuiven zonder de truck zelf te draaien - dit draagt bij aan de efficiëntie en flexibiliteit van jouw operaties.

Bovendien is de Jungheinrich reachtruck ontworpen voor een soepele werking met volrubber banden die zorgen voor een stabiele basis. Het gaat zelfs vergezeld van een bijgeleverde acculader, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een plotseling energieverlies tijdens het werk.

We staan open voor inruil en kunnen transport regelen als dat beter voor jou uitkomt. Kortom, de Jungheinrich ETVC16 staat klaar om jouw logistieke processen naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3656 kg

Vergelijkbare machines