• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Nazzareno K700

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

1999

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNazzareno
ModelK700
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt

Omschrijving

Duik in de wereld van efficiëntie met deze robuuste, betrouwbare Nazzareno K700 shredder. Geniet van optimale functionaliteit met een 18,5kW motor die in staat is om met gemak door je taken heen te malen. Gebouwd in 2007, maar nog steeds een geweldig werkpaard, deze machine heeft net de goede leeftijd om ervaring en betrouwbaarheid te geven zonder het prijskaartje van een gloednieuwe machine.

Deze shredder heeft niet alleen een robuust motorvermogen, maar is ook ontworpen voor grootschalige taken met een opening van 740x1400mm. Profiteer van de capaciteiten van de 750mm rotordiameter om zelfs de meest uitdagende projecten te versnipperen tot beheersbare deeltjes. De rotorlengte en de 10mm roosterdiameter zorgen samen voor een uiterst efficiënte verwerking.

Perfect voor transport en opslag, deze machine heeft compacte afmetingen van 3600*1350*1900mm (L*B*H) en een gewicht van 3500kg. Plus, het wordt compleet geleverd met een aanvoertransportbaan, en biedt daarmee een kant-en-klare oplossing voor jouw versnipperingsbehoeften.

Speel geen eindeloos spel van proberen te voldoen aan je versnipperingsbehoeften. Investeer in de Nazzareno K700 en breng je projecten naar een hoger niveau.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg

Vergelijkbare machines