• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Lako SEMI DIEPLADER

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

9.999 km

9.999 uur

2001

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BR MACHINERY

SLOOTSEKUILEN 20
5986PG BERINGE

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLako
ModelSEMI DIEPLADER
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt
Tellerstand9.999 km
Draaiuren9.999 uur

Omschrijving

Zoek jij een robuuste, betrouwbare semi dieplader voor jouw zware transportklussen? Ontdek dan nu deze stoere, sterke Lako Semi Dieplader. Met een indrukwekkend laadvermogen van maar liefst 25.460 kg en een totaal van 32.000 kg is deze dieplader opgewassen tegen de meest veeleisende klussen.

Een groot voordeel van deze dieplader is de uitgeruste hydraulische oprijplaten. Hiermee is het laden en lossen van zware voertuigen of machines een fluitje van een cent. Bovendien is de dieplader gedwongen gestuurd. Ja, je leest het goed - deze dieplader stuurt ook achteruit. Ideaal voor lastige manoeuvres op krappe plaatsen!

Als kers op de taart heeft de dieplader extra rijplaten voor het doorrijden naar de nek. Meer ruimte, meer mogelijkheden!

Goed nieuws: deze Lako Semi Dieplader is APK-gekeurd tot 5 januari 2025. Dus je kunt meteen aan de slag, zonder je zorgen te maken over de technische staat of wettelijke keuringen. Klaar om deze stoere dieplader het zware werk voor je te laten doen?

Extra mooi is dat de dieplader er geweldig uitziet én direct klaar is voor gebruik. Hiermee kun je moeiteloos op elke locatie aankomen en indruk maken. Let op: de prijs is exclusief BTW.

Kortom, zoek je een krachtige, betrouwbare én mooie semi dieplader? Dan is deze Lako Semi Dieplader jouw perfecte keuze. Waar wacht je nog op?

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6540 kg