• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Daumar Xarpa-31

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDaumar
ModelXarpa-31
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Daumar Xarpa-31, een netclipper gecombineerd met een wijnglaslabelaar die automatisch en semiautomatisch kan werken. Door zijn compacte formaat is deze machine zelfs geschikt voor kleine productieomgevingen, waarbij hij vaak wordt geplaatst onder een lijn- of carrousel-weger met een lagere capaciteit.

De Xarpa-31 werkt met gebreid net en geëxtrudeerd net en kan standaard clipverpakkingen verwerken. De sluiting vindt plaats met een metalen clip boven en onder op de verpakking. Bovendien wordt er een etiket aangebracht in de vorm van een wijnglas, gemaakt met een thermo of PE-printer.

Deze veelzijdige machine is inzetbaar voor talloze producten, zoals uien, citrusvruchten, avocado's en aardappelen, met een verpakkingsgewicht van 0,250 kg tot 5 kg. De verwerkingscapaciteit ligt tussen de 32 en 37 verpakkingen per minuut bij automatische bediening.

Klinkt dit als de perfecte machine voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte, of neem een kijkje op onze website om ons volledige aanbod aan betrouwbare, gebruikte machines te bekijken. Ons deskundig personeel staat klaar om je te helpen en wij kunnen ook assistentie bieden bij het transport van de machine. Kies voor Duijndam Machines - al 40 jaar specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines