• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Aweta Megastar

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAweta
ModelMegastar
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Stel je voor: je bent in het bezit van de Aweta Megastar, een mangosorteermachine die ontworpen is om de interne kwaliteit van mango's niet-destructief te meten. Dit uitgebreide systeem stelt je in staat om de interne bruinkleuring van mango's te detecteren en te verwijderen, het suikergehalte te bepalen voor de perfecte zoetheid, en de rijpheid en stevigheid van de mango's te evalueren. En dit alles om je klanten een perfect product te kunnen leveren.

De Aweta Megastar-uitrusting is volledig uitgerust voor maximaal gemak en efficiëntie. Met belangrijke functies zoals gewicht, grootte, kleur, rijpheid, hardheid en interne kwaliteitssortering, is dit een machine die je productie naar een hoger niveau tilt. Het bevat ook een doseerbandelevator, verpakkingstafels en rollenbanen. Dit robuuste, maar flexibele ontwerp is speciaal ontworpen voor grote producten zoals mango's.

De Aweta Megastar wordt aangedreven door een nieuwe computer met Windows 10. De spreidende V-gootband zorgt voor een soepele overdracht op de drager en de roterende as in het midden zorgt voor een gelijkmatige overdracht naar de borstels.

Met de Aweta Megastar kies je voor een bewezen machine in de land- en tuinbouwsector. Bij Duijndam Machines, specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, staat een team van deskundige medewerkers klaar om je te assisteren. Alle machines worden grondig gecontroleerd voor aflevering en we kunnen je tevens assisteren met transport. Ontdek vandaag nog je voordeel met de Aweta Megastar. Neem snel contact op via onze website voor meer informatie of een volledige offerte!

Vergelijkbare machines