• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Eiltert G 1500

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEiltert
ModelG 1500
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Eillert G 1500 Bandsnijmachine - een compacte en uiterst efficiënte universele groentesnijmachine. Deze middelgrote capaciteit machine is een ideale keuze voor groentesnijderijen, AGF-zaken, grootkeukens, maaltijden- en saladefabrieken.

De G-1500 van Eillert blinkt uit in zijn veelzijdigheid - dankzij het grote assortiment snijmessen, is deze machine uitstekend geschikt voor het snijden van bladgroenten, fruit en overige groenten. Of je nu kool, prei, wortels, bonen, paprika, uien, komkommers, tomaten of appels wilt snijden, deze bandsnijmachine maakt het je makkelijk.

Uitgerust met variabele bandsnelheden en tweesnelheidsmessen, biedt onze bandsnijmachine een breed snijbereik. En niet te vergeten, het handige snelwisselsysteem van de boven- en onderband voor eenvoudig reinigen en desinfecteren. Dit verzekert een hygiënisch gebruik continu.

Enkele specificaties die je zal interesseren:

- Productiecapaciteit: 800kg/h (afhankelijk van product en snijgrootte)
- Werkbreedte: 150mm
- Aantal snelheden mes: 2
- Aantal snelheden band: variabel
- Snijbereik met de juiste messen: 1-50mm
- Invoerhoogte product in mm: 1410mm
- Uitvoerhoogte product in mm: 1060mm
- Spanning: 400V (3+N, 50Hz)
- Vermogen: 1,5 kw

Heb je een volledige offerte nodig? Vraag het eenvoudig en snel aan via onze website. Voor meer informatie kun je ook altijd bellen.

Bekijk ook het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. Al 40 jaar zijn we een leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Onze machines worden voor aflevering gecontroleerd door ons deskundig personeel. We kunnen je ook assisteren met het transport.

Bij Duijndam Machines vind je de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Laat de efficiëntie en veelzijdigheid van de Eillert G 1500 Bandsnijmachine jouw productie naar een hoger niveau tillen.

Vergelijkbare machines