• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kronen GS10

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKronen
ModelGS10
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt

Omschrijving

Treed binnen in de wereld van gemak en efficiëntie met de Kronen GS 10 bandsnijmachine. Deze krachtige machine is uitgerust met drie messen en kan snijden, raspen en blokjes maken van bijna elk type voedsel zoals groenten, fruit, kruiden, vlees, vis, kaas en noten. Dit maakt het een veelzijdig werktuig voor tal van toepassingen en sectoren.

De Kronen GS 10 heeft een indrukwekkende verwerkingscapaciteit van tot wel 1.500 kg product per uur. Hierdoor kan je grote hoeveelheden voedsel snel en effectief verwerken. De snijdikte is instelbaar van 0,5 tot 50 mm, wat je maximale flexibiliteit geeft voor verschillende soorten voedsel.

Voorbereiding voor het snijden is eenvoudig: ontbijtkernen, schillen of segmenten, plaats het op de brede aanvoerband en bekijk hoe de machine nauwkeurig en zorgvuldig snijdt. Het product kan onder de snijinrichting worden uitgeworpen of optioneel via een afvoerband voor verdere verwerking worden getransporteerd.

Of je nu ijsbergsla in repen wil snijden, wortelen in staafjes wil raspen, kipfilet in plakjes wil snijden of noten wil raspen, de Kronen GS 10 biedt de oplossing.

Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek de website van Duijndam Machines. Of neem telefonisch contact op met ons deskundige team. Bij Duijndam Machines, leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, kunnen we je ook helpen met transport.

Bekijk ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. We controleren alle machines voor levering om ervoor te zorgen dat je waar krijgt voor je geld. Maak het leven gemakkelijker en efficiënter met de Kronen GS 10.

Vergelijkbare machines