• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Van den Berg CVE-D

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2001

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVan den Berg
ModelCVE-D
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een praktisch en efficiënt systeem voor je verwerkingsproces? Ontdek de Van den Berg CVE-D, een verticale emmervulmachine voor uiteenlopende maten emmers en containers. Deze betrouwbare machine zorgt voor een soepele continuïteit, dankzij een ingebouwde doseerder voor chrysal. Simpel, snel en effectief, de Van den Berg CVE-D is de beste oplossing voor het vullen van emmers.

Het compacte design van de watervuller neemt minimale ruimte in, waardoor je de machine gemakkelijk kunt plaatsen in je huidige opstelling. Het is compatible met diverse soorten emmers en containers, waarbij je de stapel containers eenvoudig op het liftplateau kunt plaatsen vanaf de vloer. Het plateau brengt zichzelf automatisch naar de juiste werkhoogte, wat het vullen nog efficiënter maakt.

Geïnteresseerd in meer informatie of een volledige offerte? Neem dan contact op via de website van Duijndam Machines, onze specialisten staan voor je klaar. Elk van onze gebruikte machines wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat deze wordt afgeleverd, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij Duijndam Machines, met 40 jaar ervaring in land- en tuinbouwmachines, kun je rekenen op deskundig advies en assistentie bij transport. Ontdek ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op de website. De Van den Berg CVE-D staat klaar om jouw verwerkingsproces naar een hoger niveau te tillen.

Vergelijkbare machines