• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Grégoire Besson Cemag 934 3RGS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGrégoire Besson
ModelCemag 934 3RGS
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verhoog je productiviteit met de Gregoire Besson Cemag 934 3RGS, een betrouwbare en efficiënte preiplantmachine. Deze machine is speciaal ontworpen om nauwkeurig drie rijen prei te planten, wat je een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite bespaart.

De plantmachine werkt met een klemband systeem, waarbij de preiplanten netjes op een band worden gelegd. Twee klembanden nemen vervolgens de plant over en plaatsen deze precies in de voor. Na het plaatsen worden de planten aangedrukt door de wielen van de machine, waardoor ze stevig in de grond staan.

Bij Duijndam Machines, met een ervaring van meer dan 40 jaar in levering en onderhoud van land- en tuinbouwmachines, staat de kwaliteit voorop. Iedere machine wordt door ons vakkundig gecontroleerd voor aflevering, zodat je zeker weet dat je een betrouwbaar product koopt.

Wil je graag meer informatie over de Gregoire Besson Cemag 934 3RGS of een volledige offerte ontvangen? Bezoek dan onze website. Wij helpen je natuurlijk ook graag telefonisch verder. En met onze kennis en expertise kunnen wij je ook assisteren bij het transport van je nieuwe machine.

Bekijk nu het complete aanbod van betrouwbare gebruikte machines op onze website. Duijndam Machines, jouw specialist in betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines