• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex ONB 11

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelONB 11
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare tulpenontbolmachine voor je landbouwbedrijf? Laten we je dan voorstellen aan onze Bercomex ONB 11. Met zijn scherpe mes, kneuswielen en torpedo's staat deze machine garant voor een efficiënte werking. Daarnaast is de Bercomex uitgerust met een vloeistofdispenser, dat betekent een extra mate van controle tijdens het ontbollen.

Deze machine is gecontroleerd voor aflevering door ons deskundige personeel om zeker te weten dat je een betrouwbaar product krijgt. Bij Duijndam Machines, een specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, hechten we waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Al 40 jaar zijn wij leverancier van robuuste gebruikte land- en tuinbouwmachines en tevreden klanten zijn daarvan het resultaat.

Of je nu volledige informatie wilt of direct een offerte, bezoek onze website. Daar kun je van alles regelen, van het bekijken van ons volledige assortiment tot het aanvragen van een offerte. Uiteraard kun je ook bellen voor meer informatie. En weet je wat een bijkomend voordeel is? Wij kunnen ook assisteren met de transport van de Bercomex ONB 11 naar jouw locatie.

Dus waar wacht je nog op? De Bercomex ONB 11 is klaar om jouw landbouwproductie naar een hoger niveau te tillen.

Vergelijkbare machines