• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ULMA Mesa Rot D1600

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkULMA
ModelMesa Rot D1600
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht en efficiëntie van de Ulma RVS draaitafel. Ontworpen met flexibele verpakkingen in gedachten, is deze machine perfect voor het hanteren van zakken en andere dergelijke materialen. Dankzij de strategisch licht hol gebogen constructie, blijft de inhoud van jouw zakken veilig op de tafel liggen zonder eraf te vallen.

Met een aanzienlijke diameter van 160 cm en altijd draaiend op een vaste snelheid, is deze draaitafel een sterk, betrouwbaar en onmisbaar hulpmiddel in elke verpakkings- of distributieomgeving. En met een voeding van 380 volt zul je nooit zonder de nodige kracht en consistentie zitten.

Als je kiest voor Duijndam Machines, kies je niet alleen voor een fantastische machine, maar ook voor ongeëvenaarde service en kwaliteit. Al 40 jaar zijn we leverancier van betrouwbare machines voor de land- en tuinbouw. Ons deskundig personeel controleert elke machine voordat deze wordt afgeleverd, om er zeker van te zijn dat je een product ontvangt dat aan al jouw eisen voldoet.

Maar we stoppen niet bij de verkoop. We staan klaar om je te helpen met transport en eventuele andere behoeften na de verkoop. Wanneer je investeert in een machine van Duijndam, investeer je in een partnership.

Dus waar wacht je nog op? Neem een stap naar efficiëntere verpakking en distributie met de Ulma RVS draaitafel. Bezoek onze website voor meer informatie en een volledige offerte. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw behoeften.

Vergelijkbare machines