• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ULMA Mesa Rot D1600

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkULMA
ModelMesa Rot D1600
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, krachtige en wendbare draaitafel voor flexibele verpakkingen? Maak kennis met de ULMA Mesa Rot D1600. Deze roestvrijstalen draaitafel is licht hol gebogen, speciaal ontwikkeld om te voorkomen dat producten en zakjes eraf vallen. Met een stevige diameter van 160 cm en een vaste snelheid, biedt deze machine optimale stabiliteit en functionaliteit tijdens het werken.

De ULMA Mesa Rot D1600 draaitafel werkt op 380 volt, wat hem krachtig en efficiënt maakt. Deze machine komt van Duijndam Machines, een bedrijf met 40 jaar ervaring in de levering van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Hun machines worden voor aflevering gecontroleerd door deskundig personeel, wat betekent dat je kunt rekenen op een machine in uitstekende staat.

Duijndam Machines is meer dan bereid om je te assisteren met het transport en kan je gemakkelijk en snel een volledige offerte aanbieden via hun website. Bekijk ook hun volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines om de beste keuze te maken voor jouw specifieke behoeften in de land- en tuinbouw.

Vergelijkbare machines