• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hortech H2 195

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHortech
ModelH2 195
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ga je voor precisie en efficiency in je teeltproces? Dan is deze Hortech H2 195 een slimme keuze. Het is een vierrijige zaaimachine, speciaal ontworpen om zowel in folie als direct in de grond te kunnen planten. Een vijfde element wordt meegeleverd, maar let op, dit is exclusief een plantvoet en folielegger.

Een zaaimachine zoals de Hortech H2 195 kan een onmisbaar onderdeel vormen voor je land- en tuinbouwwerkzaamheden. Ze verhogen de productiviteit aanzienlijk en zorgen voor een constant zaairitme wat de uniformiteit van je gewassen alleen maar ten goede komt.

Bij aankoop van deze Hortech H2 195 kun je erop vertrouwen dat je een betrouwbare machine aanschaft. Vóór aflevering wordt de machine grondig gecontroleerd door ons deskundige personeel. Bovendien staan we bij Duijndam Machines al 40 jaar bekend als een betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Bovendien kunnen we je assisteren met het transport van de machine naar je locatie en geven we je graag meer informatie of een volledige offerte op aanvraag.

Wil je meer weten? Bezoek dan snel onze website en bekijk ons gehele aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Bij Duijndam Machines zijn we er om jou te helpen met het upgrade van je land- en tuinbouwproces.

Vergelijkbare machines