• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haith Root Veg

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaith
ModelRoot Veg
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie en het gemak van de Haith Root Veg Polisher BP14x3000. Deze ve veelzijdige machine is ontworpen om een verscheidenheid aan wortelgroenten te polijsten, waaronder aardappelen, pastinaken en knolselderij. Ideaal voor degenen die streven naar hoogwaardige presentatie van hun producten.

De machine is uitgerust met een centraal smeersysteem en beschikt over 14 rollen met een lengte van 3.000 mm. Oorspronkelijk gebruikt voor aardappelen, is deze machine even geschikt voor het behandelen van pastinaak en knolselderij. Voor het polijsten van wortelen kunnen kortere en hardere borstels worden gebruikt.

Het uitgebreide elektrische systeem en de roestvrijstalen constructie verzekeren u van duurzaamheid en betrouwbaarheid. De machine bevat ook een ingenieus waterrecycling systeem met pomp en een elektrisch magneetventiel voor de waterafvoer. Door de machine aan te sluiten op een compressor, kunt u de hoek van de machine aanpassen om het polijsten op uw producten te verlengen of te verkorten.

Bezoek de website van Duijndam Machines voor meer informatie of een volledige offerte. Met 40 jaar ervaring in de levering van betrouwbare land- en tuinbouwmachines, kunt u vertrouwen op de expertise en service van ons deskundige team. Wij staan klaar om u te assisteren met het transport en zorgen ervoor dat alle machines voor aflevering gecontroleerd zijn. Zoek niet verder dan Duijndam Machines voor al uw behoeften op het gebied van land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines