• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ULMA Sienna combi

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkULMA
ModelSienna combi
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk deze Ulma Sienna combi machine eens. Deze machine is flexibel en kan zowel producten verpakken met flowpack als met krimpfolie. Let op, een krimptunnel is niet inbegrepen. Deze Ulma Sienna LS flowpacker is ideaal voor het netjes en zorgvuldig verpakken van losse, delicate en natte producten. Denk aan producten zoals prei, wortelen, paprika, Chinese kool en zelfs bloemen zoals anthuriums. Afhankelijk van het product, kan deze machine tot wel 50 stuks per minuut verpakken.

Eén van de vele interessante functies is de Bovensealer samen met een Samba 300 Etiketteersysteem. Deze machine is geschikt voor zowel transparante als bedrukte folie. Andere bijzonderheden aan deze machine zijn het digitale instellen van de sealtemperatuur, een zelfcentrerende verstelbare vouwdoos en een elektronische snelheidsregeling. Alles voor het gemak van de gebruiker en effectief verpakken van producten.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Dat kan gemakkelijk en snel via onze website. Bellen is natuurlijk ook mogelijk. Neem ook een kijkje naar ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Al 40 jaar zijn wij een betrouwbare leverancier van land- en tuinbouwmachines, die vooraf grondig worden gecontroleerd door onze deskundige medewerkers. Bovendien kunnen wij je helpen met het transport van de machine.

Wij zijn Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines