• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma RBSFD-EL / RCI 111 + PNS 123

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelRBSFD-EL / RCI 111 + PNS 123
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en geavanceerde machine voor je land- of tuinbouwbehoeften? Overweeg dan de Sorma RBSFD-EL / RCI 111 + PNS 123.

Deze Icoel kistenkantelaar met doseerband is ideaal voor het automatisch storten van fruit, vooral delicaat fruit, en groenten. De machine is ontworpen om bakken in te voeren en uit te nemen bij dezelfde opening, wat handig is voor zowel automatische vorkheftrucks als handmatige liften, omdat de bakken op grondniveau worden ingevoerd. En met bakken van afmetingen B 800-1220 mm L 1100-1200 mm H 540-780 mm, kun je er zeker van zijn dat deze machine kan voldoen aan je productiebehoeften.

Maar wat deze Sorma-machine echt onderscheidt, zijn de geavanceerde functies. Het systeem is voorzien van een mobiele sluitdekselband, een automatisch regelende basis en een apparaat voor het aanpassen van de productievariatie. Alles om jouw productieproces zo naadloos mogelijk te laten verlopen.

Bovendien wordt deze machine geleverd met een Sorma pns123 doseerband, die je verdere controle en precisie biedt in je werkzaamheden.

Bij Duijndam Machines zetten we ons in voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al onze machines worden voor aflevering gecontroleerd door ons deskundige personeel. En we kunnen je assisteren met het transport om ervoor te zorgen dat je nieuwe machine veilig op bestemming aankomt.

Benieuwd naar meer of wil je een volledige offerte? Bezoek dan snel onze website. Bekijk ook het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze site. Bij Duijndam Machines zijn we de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines