• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Baekelandt PRA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBaekelandt
ModelPRA
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar zelf het gemak en efficiëntie van de Baekelandt PRA klembandrooier voor prei. Deze machine maakt het oogsten van prei een fluitje van een cent door de prei direct te rooien in een preirek.

Zorgvuldig ontworpen borstels houden het loof omhoog voor een nauwkeurige verwerking, terwijl de roterende afkortmessen zorgen voor een strakke snede van het loof. De schudders en vingerpellers van de machine dragen bij aan een zorgvuldige verwerking van de prei, terwijl de lange schuimbanden zorgen voor een soepele doorvoer.

Nog een belangrijk kenmerk van deze Baekelandt PRA klembandrooier zijn de grote rooiwielen, die zorgen voor stabiliteit en manoeuvreerbaarheid in elk terrein.

Koop bij ons en je kan erop vertrouwen dat de machine voor aflevering grondig is gecontroleerd door ons deskundige personeel. Met 40 jaar ervaring als leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, staan we klaar om jou te assisteren met transport en om al uw vragen te beantwoorden.

Bezoek onze website om meer te weten te komen over de Baekelandt PRA en ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Bij Duijndam Machines heb je altijd een specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines aan je zijde. Bellen kan natuurlijk ook. Ontdek het verschil dat wij kunnen maken in jouw land- of tuinbouwpraktijken. We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Vergelijkbare machines