• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Comeb FPA 225

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkComeb
ModelFPA 225
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Comeb FPA 225 is de ideale rijenfrees/strokenfrees voor de landbouw professional. Deze robuuste machine beschikt over 4 elementen en heeft een verstelbare kapbreedte van 42 en 32 cm. Een kunstmestdoseerder is ook inbegrepen, zodat je in één handeling kunt frezen en bemesten.

Deze Comeb FPA 225 is een betrouwbare, gebruikte machine die voldoet aan de hoge eisen van de moderne landbouw. Bij Duijndam Machines doen we een volledige inspectie voorafgaand aan de levering, dus je kunt erop vertrouwen dat de machine in topconditie is bij ontvangst.

Bij Duijndam zijn we trots op onze 40-jarige ervaring als leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ons deskundige personeel staat klaar om te helpen bij al je vragen en kan indien nodig assistentie bieden bij transport.

Neem gerust een kijkje op onze website voor ons volledige aanbod en om eenvoudig een offerte aan te vragen. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar voor meer informatie. Kies voor betrouwbaarheid en vakmanschap met de Comeb FPA 225 via Duijndam Machines.

Vergelijkbare machines