• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Overige landbouwmachines.

Vergelijkbare machines

Holaras UM150-Front

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2012

Niet meer beschikbaar

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolaras
ModelUM150-Front
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een hoogwaardige en betrouwbare uienloofklapper? Dan is de Holaras UM150-Front precies wat je nodig hebt. Deze overige landbouwmachine wordt gekenmerkt door zijn stevige constructie en gebruiksgemak.

De Holaras UM150-Front heeft een werkbreedte van 150 cm, wat hem uitermate geschikt maakt voor het efficiënt verwerken van grote oppervlakken. Met de elektrisch hydraulische hoogteverstelling heb je altijd de controle en kan je de klapper precies instellen zoals je het zelf wil.

Bij Duijndam Machines kun je altijd rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze machines worden voor aflevering altijd grondig gecontroleerd door ons ervaren en deskundig personeel. Zo weet je zeker dat je een machine koopt die doet wat hij moet doen.

Neem gerust eens een kijkje op onze website om het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines te zien. Ook kunnen wij assistentie bieden bij het transport. Als specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines heb je bij ons de keuze uit een ruim aanbod.

Wil je meer informatie over de Holaras UM150-Front of een offerte aanvragen? Op onze website is dit heel eenvoudig en snel te regelen. Natuurlijk kun je ons ook altijd even bellen. Bij Duijndam Machines staan we graag voor je klaar.