• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holmac HZC 16-22

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

1992

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolmac
ModelHZC 16-22
Bouwjaar1992
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verrijk je land- en tuinbouwprocessen met de Holmac HZC 16-22, een veerkrachtige en betrouwbare kluitenrooier met een draaiuur van 5145. Deze kluitenrooier is speciaal uitgerust met een handige knikfunctie die je in staat stelt de kluiten direct naast het gat te plaatsen, waardoor je meer efficiëntie en productiviteit uit je werk haalt.

De machine is voorzien van een uitgebreide reeks van 5 messen, met afmetingen van 30, 2 x 40, 50, en 70 cm, waardoor hij in staat is om praktisch elke klus met gemak te klaren. Bovendien beschikt hij over een krachtige trilfunctie om het rooien nog soepeler te laten verlopen.

Bij aankoop van deze machine kun je rekenen op het vakmanschap van Duijndam Machines, de specialist op het gebied van betrouwbare, gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al 40 jaar zijn zij de betrouwbare leverancier voor iedereen die waarde hecht aan een efficiënt en productief land- en tuinbouwproces.

Elke machine wordt grondig gecontroleerd voor de aflevering door vakkundig personeel om de betrouwbaarheid en prestaties te garanderen. Ook kunnen ze assistentie bieden met transport, wat de gehele procedure gemakkelijker en zorgeloos maakt.

Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek eenvoudig en snel de website van Duijndam Machines. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ze opnemen. Neem een kijkje op de website en ontdek het volledige aanbod aan betrouwbare, gebruikte machines om je land- en tuinbouw naar een hoger niveau te tillen.