• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex ONB 10

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelONB 10
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een robuuste en betrouwbare landbouwmachine? Overweeg dan deze Bercomex ONB 10 tulpenontbolmachine. Deze machine is ontworpen om efficiënt en effectief te werken in het veld. Voorzien van scherpe messen, kneuswielen en torpedo's om al je ontbolwerkzaamheden soepel te laten verlopen.

De Bercomex ONB 10 wordt geleverd met een geïntegreerde elevator voor afval, die de verwijdering van tulpenbollen efficiënter maakt. Het resultaat? Minder mankracht vereist en meer tijd om te focussen op belangrijke taken.

Bij Duijndam Machines besteden we bijzondere zorg aan elke fase van je aankoop. Ons ervaren team controleert elke machine voordat deze wordt afgeleverd, om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen waar we bekend om staan. Al meer dan 40 jaar zijn we de vertrouwde leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Mocht je hulp nodig hebben met het transport van je nieuwe Bercomex ONB 10, dan staan we klaar om je daarbij te assistern. Het totale aanbod van betrouwbare, gebruikte machines is te vinden op onze website.

Benieuwd naar meer details of een volledige offerte? Bezoek dan onze website. Natuurlijk kun je ons ook bellen als je vragen hebt. Ontdek de Bercomex ONB 10 en haal meer uit je land- en tuinbouwactiviteiten.

Vergelijkbare machines