• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Aweta GSM-7 R

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2001

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAweta
ModelGSM-7 R
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar de geavanceerde precisie van de Aweta GSM-7 sorteermachine. Deze specialist in de land- en tuinbouwmachines is speciaal ontworpen voor het sorteren van courgette en komkommers. Met zijn zeven uitgangen en invoerband met zes ronde tafels en één uitvoerband, is dit het toonbeeld van efficiëntie.

De innovatieve cups van de machine zijn lang en delicaat ontworpen om de komkommers veilig op hun plek te houden. Dit zorgt voor een geoptimaliseerd weegproces en verhindert kneuzingen aan je komkommers. Het valbrekersysteem leidt je komkommers voorzichtig naar de uitvoertafels, waardoor er geen harde landingen zijn die de kwaliteit van je product kunnen aantasten.

Met de Aweta GSM-7 sorteermachine krijg je state-of-the-art sorteerprestaties. Het nauwkeurige weegsysteem werkt samen met de geïntegreerde camera's om de machine tot de top van de sorteerwereld te brengen. Bovendien kun je de snelheid van deze gewichts- en lengtesorteermachine aanpassen aan je behoeften. De machine transporteert de komkommers horizontaal, waardoor je zeker bent van de zorgvuldigste behandeling.

Voordat je je nieuwe Aweta GSM-7 sorteermachine ontvangt, wordt deze volledig nagezien door een speciaal opgeleide Aweta monteur. Hierdoor heb je altijd de garantie dat je machine in perfecte staat is bij levering.

Ontdek de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Aweta GSM-7 sorteermachine. Bezoek onze website voor meer informatie of voor een volledige offerte, of neem direct contact met ons op. Bij Duijndam Machines streven we ernaar om je altijd de beste gebruikte land- en tuinbouwmachines te bieden.

Vergelijkbare machines