• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Rasspe RS 312D

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRasspe
ModelRS 312D
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het binden van rozen, struiken en kweekbomen? Wij presenteren je de 'Rasspe RS 312D', een gloednieuwe bindmachine / bundelmachine die je werk een stuk eenvoudiger kan maken.

Met deze bindmachine bind je planten snel en gemakkelijk tot hanteerbare bundels met touw. De machine kun je zowel elektrisch als met een aftakas aandrijven. Het hart van de Rasspe RS 312D is de rasspe® single knotter; een techniek die miljoenen keren bewezen heeft niet alleen effectief, maar ook betrouwbaar te zijn in balenpersen. De precisietechnologie zorgt voor sterke bindingen die jij nodig hebt.

Wat ook bijzonder is aan de Rasspe RS 312D, is dat het als mobiele eenheid ontworpen is. De machine loopt op stevige rubberen wielen en heeft een driepuntsophanging om makkelijk overal mee naartoe te nemen en te kunnen werken.

Interesse? Neem contact met ons op via de website voor meer informatie of een volledige offerte. Wij staan klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Vertrouw op Duijndam Machines, al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Wij controleren machines voor aflevering en ons deskundig personeel kan je assisteren met transport. Laat ons je het werk uit handen nemen met de Rasspe RS 312D.