• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ULMA Florida E

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkULMA
ModelFlorida E
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar betrouwbare en efficiënte landbouwapparatuur? Kijk dan eens naar deze Ulma Florida Ondersealer. Deze machine is speciaal ontworpen om met producten op schaaltjes te werken.

Een van de belangrijkste kenmerken is de inclusie van twee transportbanden. Deze zorgen ervoor dat de schaaltjes op de juiste afstand worden geplaatst, zodat de machine continu kan draaien zonder onderbrekingen.

Het gebruikt zowel onbedrukte als bedrukte folie, en past de snelheid automatisch aan op basis van de korrels die via de sensoren op de invoerband worden aangevoerd. Geen zorgen meer over het maken van lege zakken - als er geen aanvoer is, stopt de machine automatisch.

De Ulma Florida heeft ook een dubbele folierolhouder en werkt van links naar rechts, met een draaiende verzegelbalk van 30 cm breed. Een KBA folieprinter is ook inbegrepen in het ontwerp, waarmee de maximale foliebreedte van de rol 70 cm is.

Qua afmetingen meet de machine 650cm in lengte, 120cm in breedte en 190cm in hoogte tijdens de productie.

Onze specialisten zijn grondig opgeleid en al onze machines worden voor levering gecontroleerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een betrouwbare machine koopt. Wij kunnen je ook assisteren met transport indien nodig.

Meer willen weten? Neem gemakkelijk en snel contact op via onze website, of bel ons rechtstreeks.

Bekijk ook ons volledige assortiment aan gebruikte landbouw- en tuinbouwmachines op onze website. Al 40 jaar zijn wij een betrouwbare leverancier van land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines