• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ULMA Sienna

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkULMA
ModelSienna
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Ulma Sienna Flowpacker, aangevuld met een Zodiac HS folieprinter. Dit is niet zomaar een landbouwmachine, maar een combinatiemachine die producten kan verpakken met zowel flowpack als krimpfolie. Hierdoor wordt het verpakken van losse, delicate en zelfs natte producten zoals prei, wortelen, paprika, Chinese kool en bloemen zoals anthuriums een fluitje van een cent. Met een capaciteit van maximaal 50 stuks per minuut, afhankelijk van het product, is dit een echte tijdbespaarder voor elke agrariër.

Bijkomende kenmerken omvatten een BovensealerZodiac HS foliedrukker die geschikt is voor zowel transparante als bedrukte folie, een automatische productlengtescanner, een invoerband, een folierolhouder en een pneumatisch openend sealrollen mechanisme. Het heeft ook een digitaal instelbare sealtemperatuur, een zelfcentrerend verstelbare vouwdoos, elektronische snelheidsinstellingen en een temperatuurregelaar voor de sealbalk en sealrol.

Benieuwd naar meer? Verkrijg meer informatie of een volledige offerte met gemak via de website van Duijndam Machines. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor vragen of aanvullende informatie.

Bekijk ook het aanbod aan betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines op onze website. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring als leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al onze machines worden gecontroleerd voor aflevering door ons deskundige personeel. Bovendien kunnen wij u assisteren met transport. Duijndam Machines is uw betrouwbare specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines