• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Aweta GSM-10

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAweta
ModelGSM-10
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zorg voor efficiëntie in jouw landbouwproductie met de Aweta GSM-10, een gewicht- en lengtesorteermachine die is ontworpen voor komkommers. De machine komt compleet met een afvoersysteem voor volle dozen, ideaal voor transport naar een palletiseermachine.

De Aweta GSM-10 maakt 10+1 sorteringen op basis van lengte en gewicht. De invoer gebeurt via een dakjesband, perfect op maat voor jouw landbouwproductie. Zodra een kist op de lift staat, gaat de lift naar beneden en transporteert een kettingtransportband de kist onder de machine naar een centrale afvoerband achter de sorteerder. Het systeem weet welke kist op welke positie op de transportbanden staat, zodat meerdere sorteringen gepalletiseerd kunnen worden.

Je kunt er op vertrouwen dat de sorteerder je komkommers zorgvuldig zal behandelen. De machine heeft namelijk een valbrekersysteem dat het fruit voorzichtig naar de tafels leidt, zodat het niet hard valt en beschadigd raakt. Bovendien is de snelheid van de machine aanpasbaar aan jouw behoeften.

De Aweta GSM-10 is uitgerust met een PC met Troodon software. Deze krachtige machine kan tot 18.000 stuks per uur sorteren, wat de productiviteit van je onderneming aanzienlijk kan verhogen. Bij aflevering krijgt de machine een controle- en servicebeurt door een gespecialiseerde monteur, wat garandeert dat je sorteermachine in topconditie is.

Verhoog de efficiëntie van je bedrijf met de Aweta GSM-10! Neem contact op voor meer informatie of vraag een volledige offerte aan via onze website.

Vergelijkbare machines