• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

G. Mondini E 350 VG

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkG. Mondini
ModelE 350 VG
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je verpakkingsprocessen? Overweeg deze G. Mondini E 350 VG top sealer. Dit veelzijdige model is eerder ingezet voor het sealen van producten als kruiden en kiwi's, wat aantoont dat het zowel delicaat als duurzaam kan zijn.

De machine is volledig gemaakt van roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor een lange levensduur en eenvoudige schoonmaak, maar ook strikt voldoet aan de hygiëne-eisen in de voedselverwerkingsindustrie.

De Mondini E 350 VG is uitgerust met een schalen/tray ontnester en een ketting invoerbaan. Pneumatische stoppers op de invoerband zorgen voor een nauwkeurige positionering van de trays, terwijl de Zodiac Eagle folieprinter - geleverd door de gerespecteerde dealer Automator - zorgt voor de perfecte afdruk op voorbedrukte folie.

En dan is er nog de restfolie oproller en de Siemens PLC. De invoerband is deelbaar voor transport, wat zowel flexibiliteit als eenvoud biedt.

Bij Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, voorzien we je graag van meer informatie of een volledige offerte. Ons deskundig personeel controleert elke machine voor aflevering, zodat je de betrouwbaarheid krijgt die je verwacht. Ook voor assistentie bij het transport kun je bij ons terecht. Ons aanbod aan betrouwbare gebruikte machines bekijk je eenvoudig op onze website. Met 40 jaar ervaring, kunnen we je voorzien van de oplossingen die je nodig hebt. Denk aan de G. Mondini E 350 VG top sealer, voor de efficiëntie en betrouwbaarheid die jouw productieproces verdient.

Vergelijkbare machines