• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Christiaens 530-6000

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkChristiaens
Model530-6000
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een krachtige, betrouwbare transportband voor de landbouw? Dan is deze Christiaens 530-6000 precies wat je nodig hebt. Uitgevoerd in duurzaam roestvrij staal en met een gedegen formaat van 620 x 52,5 cm is deze machine gebouwd om zware werkzaamheden aan te kunnen.

De Christiaens 530-6000 heeft een vast ingestelde snelheid en functioneert op een voeding van 380 Volt, waardoor hij geschikt is voor verschillende soorten land- en tuinbouw. Bovendien is de machine mobiel dankzij de aanwezige wielen, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is indien nodig.

Deze Christiaens transportband wordt aangeboden door Duijndam Machines, al 40 jaar een betrouwde leverancier van land- en tuinbouwmachines. Al onze machines worden vóór levering grondig gecontroleerd door ons deskundig personeel, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze in betrouwbare staat zijn.

Heb je vragen, wil je meer informatie of een volledige offerte ontvangen? Neem dan eenvoudig en snel contact op via de website van Duijndam Machines. We kunnen je ook assisteren met transport.

Ontdek het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website en ontmoet jouw perfecte land- en tuinbouwpartner.

Vergelijkbare machines