• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo Super

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
ModelSuper
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ga voor een solide en universele oppotmachine die presteert op elke grondsoort: de Javo Super. Deze machine is je betrouwbare partner op de werkvloer. Door het unieke grondopvoersysteem is deze technisch onovertroffen en prettig in gebruik. En dat biedt jou een hoge mate van zekerheid op productiviteit.

De Javo Super heeft een royaal werkgebied dat je kunt aanpassen in hoogte en is daarom ideaal voor grote of hoge potten. Het heeft een automatisch grondtoevoer/afsnijsysteem en een uniek schoepenrad dat vervorming van de bodemstructuur voorkomt. Je kunt de capaciteit traploos regelen van 600 tot 3.000 potten per uur.

De toegankelijke grondbak van 1,5 kubieke meter is voorzien van grondtransportband en kan je van drie kanten vullen. Bijvoorbeeld met een voorlader, krattenkantelaar of vorkheftruck. De Javo Super is niet alleen sterk, maar ook gebruiksvriendelijk. Het komt met vier wielen en drie elektromotoren voor moeiteloos gebruik.

Onderhoud hoeft je geen zorgen te baren. Vier jaar geleden onderging de machine een onderhoudsbeurt, waarbij de grondbak en grondrat zijn gezandstraald en de riemen vervangen. Zo weet je zeker dat je deze Javo Super nog vele jaren effectief kunt inzetten.

Toe aan een betrouwbare en sterke machine die je hoge productiviteit garandeert? Kies dan voor de Javo Super oppotmachine. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een volledige offerte aan via onze website.

Vergelijkbare machines