• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex karton afvoerband

Image
Image
1/2

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
Modelkarton afvoerband
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Betreed een wereld van efficiëntie met deze Bercomex karton afvoerband. Deze robuuste en betrouwbare machine, met een formaat van 560 x 100 cm en aangedreven door 380 Volt, verbetert niet alleen je productieproces maar ook de kwaliteit van je werk.

Je kunt moeiteloos door je werkdag heen glijden met de betrouwbaarheid van een Bercomex, een naam die je kunt vertrouwen. Deze machine is zorgvuldig gecontroleerd voor aflevering door ons deskundige personeel, dus je kunt er zeker van zijn dat hij aan alle verwachtingen zal voldoen.

Bij Duijndam Machines zijn we al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, dus we weten wat we doen. Naast deze ongelooflijke machine bieden we een breed scala aan andere gebruikte machines die even betrouwbaar zijn.

Vind je het lastig om het transport te regelen? Geen zorgen! Wij kunnen helpen bij het transport van je machine. Wil je meer informatie of een volledige offerte? Bezoek onze website voor een makkelijke en snelle communicatie, maar aarzel niet om te bellen als je iets wilt bespreken.

Laat geen kans onbenut met deze Bercomex karton afvoerband. Je land- en tuinbouwervaring zal nooit meer hetzelfde zijn.

Vergelijkbare machines