• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex Karton afvoerband

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelKarton afvoerband
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bent je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor jouw land- en tuinbouwbehoeften? Overweeg dan deze Bercomex Karton afvoerband. Deze vlakke elevator transportband van Bercomex, met afmetingen van 560 x 100 cm en een vermogen van 380 Volt, kan een prima aanvulling zijn op jouw operationele behoeften.

Via het eenvoudige proces op de website van Duijndam Machines kun je meer informatie aanvragen of direct een volledige offerte aanvragen. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen als dit je voorkeur heeft.

Je hebt bij Duijndam Machines de zekerheid dat je investeert in een betrouwbaar, getest en gecontroleerd product. Met 40 jaar ervaring in het aanbieden van gebruikte land- en tuinbouwmachines, staan we klaar met ons deskundig personeel om je bij elke stap bij te staan. Ook kunnen we je assisteren met transport, zodat het aankoopproces zo eenvoudig en soepel mogelijk verloopt.

Zie ook het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website en ontdek hoe Duijndam Machines je kan helpen bij het vinden van de juiste machines voor je land- en tuinbouwbehoeften.

Vergelijkbare machines