• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ferrari FPA Evolution Multipla

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFerrari
ModelFPA Evolution Multipla
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte zaaimachine? Kijk dan eens naar deze Ferrari FPA Evolution Multipla. Deze plantmachine is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het zaaien van zoete aardappels.

De machine is tweerijig, perfect voor het georganiseerd en nauwkeurig planten van jouw gewassen. Daarnaast is deze machine uitgerust met een computer voor het eenvoudig instellen van het gewenste aantal te planten per hectare, ideaal om jouw zaadverbruik te reguleren en de oogst te optimaliseren.

Heb je mogelijk in drogere periodes extra watervoorziening nodig? Geen zorgen, de Ferrari FPA Evolution Multipla heeft een ingebouwde watertank om aan die behoefte te voldoen.

Duijndam Machines staat al 40 jaar bekend als leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Wij controleren al onze machines zorgvuldig voordat we ze aanbieden en ons deskundig personeel staat klaar om je te assisteren met alle benodigde informatie en transport.

Op onze website vind je het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines en kun je eenvoudig en snel meer informatie aanvragen of een volledige offerte voor deze Ferrari FPA Evolution Multipla zaaimachine opvragen. We staan je ook graag telefonisch te woord. Vertrouw op Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines