• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Overige landbouwmachines.

Vergelijkbare machines

Bercomex BS-SL5-DD

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2008

Niet meer beschikbaar

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelBS-SL5-DD
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare bloemenbosmachine voor je land- of tuinbouwbedrijf? Overweeg dan deze Bercomex BS-SL5-DD1. Deze machine is uitgevoerd met een dubbele dakjesband en een meelopende lengteindicatie sponsband. Dankzij het inleggedeelte van 210 cm en de verzamelband van 410 cm, kun je gemakkelijk en efficiënt te werk gaan.

De Bercomex BS-SL5-DD1 is uitgerust met een SL5CRM-bindmachine en een zeer hoogwaardig besturingssysteem. Dit betekent dat je altijd de controle hebt over het verloop van je werkzaamheden. Perfect voor wanneer je je processen wilt stroomlijnen of verbeteren.

De machine is op betrouwbaarheid gecontroleerd door het deskundige personeel van Duijndam Machines. Zo kun je er zeker van zijn dat je een betrouwbare, duurzame machine in huis haalt. Deze specialisten kunnen je ook assisteren met transport, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wil je meer informatie of een volledige offerte ontvangen? Bezoek dan de website van Duijndam Machines. Daar vind je ook het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Met al 40 jaar ervaring in de branche, is Duijndam de vertrouwde naam voor land- en tuinbouwmachines.