• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex BS-SL5-DD

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelBS-SL5-DD
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare bloemenbosmachine voor je tuin- of landbouwactiviteiten? Dit exemplaar van Bercomex, type BS-SL5-DD1, is precies wat je nodig hebt.

Deze machine is uitgevoerd met een dubbele dakjesband en een meelopende lengte-indicatiesponsband. Dankzij het 210cm lange inleggedeelte kun je met gemak grote volumes aan. Bovendien bevat het een verzamelband van 510 cm voor een efficiënte en georganiseerde werkomgeving. De machine heeft een SL5 besturingssysteem / PLC voor eenvoudig en probleemloos gebruik.

Als optioneel extraatje kan deze machine worden uitgerust met een CRM-bindmachine, om je workflow nog verder te verbeteren.

Het team van Duijndam Machines heeft al 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. We verzekeren je dat deze machine voor aflevering wordt gecontroleerd door ons deskundig personeel. Daarnaast kunnen we je helpen met transport, zodat je je aankoop snel en veilig kunt ontvangen.

Klaar om je landbouwactiviteiten te versterken met deze Bercomex BS-SL5-DD1 bloemenbosmachine? Bezoek de website van Duijndam Machines voor meer informatie of om een volledige offerte aan te vragen.

Vergelijkbare machines