• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex BS-SL5-DD

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelBS-SL5-DD
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte bloemenbosmachine, dan heeft Duijndam Machines precies wat je nodig hebt. Dit is de Bercomex BS-SL5-DD1, een machine die ontworpen is om het maximale uit je landbouwproductie te halen.

Deze Bercomex is uitgerust met een reeks indrukwekkende eigenschappen. Het beschikt over een dubbele dakjesband en een meelopende lengteindicatie sponsband voor een soepele en nauwkeurige werking. Het heeft een inleggedeelte van 210 cm en een geavanceerd systeem voor het afsnijden en verzamelen van de band.

Het besturingssysteem is een SL5 CRM bindmachine uit 2005, wat betekent dat deze Bercomex bloemenbosmachine wordt aangedreven door bewezen en betrouwbare technologie.

Duijndam Machines is al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Elk van onze machines wordt zorgvuldig gecontroleerd door ons deskundige personeel voordat deze wordt afgeleverd. We kunnen je ook assisteren met transport, wat betekent dat het krijgen van je Bercomex BS-SL5-DD1 naar je locatie geen probleem is.

Neem een kijkje op onze website voor een volledig aanbod van betrouwbare gebruikte machines, of neem direct contact met ons op voor meer informatie of een volledige offerte. Verhoog je productie en efficiëntie met de Bercomex BS-SL5-DD1 bloemenbosmachine vandaag nog.

Vergelijkbare machines