• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vitech 180 cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVitech
Model180 cm
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare machine voor het sorteren van producten zoals wortelen, bollen en dergelijke? Overweeg de Vitech radiale rollensorteerder 180 cm. Deze machine is uitgerust met vijf transportbanden, elk 275cm x 80 cm groot, en een vlakke invoerband met een breedte van 180 cm.

De Vitech sorteermachine heeft een sorteerbereik van 20 - 110 mm, wat hem perfect maakt voor een breed scala aan producten. Let wel op, het is niet ontworpen voor producten groter dan 110 mm.

Deze machine is voorzien van een besturingskast met frequentieregelaar en thermische beveiliging voor de transportbanden, zodat je altijd verzekerd bent van veilig gebruik. Daarnaast heeft het twee brede valbrekers voor dubbele transportbanden, wat de efficiëntie verbetert.

De radiale sorteermachine van Vitech heeft zijdelings geplaatste roestvrijstalen sorteerrollen. Tijdens de sorteerfasen verandert de afstand tussen deze rollen in stappen, waarbij elke tweede rol naar beneden gaat. Dit innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat het product juist gepositioneerd wordt tussen de rollen.

Bovendien kan deze machine gemakkelijk in een vrachtwagen worden geladen als de transportbanden worden gedemonteerd, waardoor transport eenvoudig is.

Bij Duijndam Machines, al 40 jaar dé specialist in betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, staan we klaar om je te helpen. Onze machines worden altijd gecontroleerd voor aflevering door deskundig personeel. Bekijk het volledige aanbod op onze website of bel ons voor meer informatie of een volledige offerte. We assisteren je graag bij het transport.