• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Checchi & Magli PS14 PLUS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkChecchi & Magli
ModelPS14 PLUS
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar betrouwbare apparatuur voor je land- of tuinbouwactiviteiten? Misschien is deze Checchi & Magli PS14 PLUS zaaimachine precies wat je nodig hebt. Deze folielegmachine is ontworpen om mulchfolie aan te leggen en zijdelings te kammen met ploegscharen. Het is bijzonder veelzijdig en compatibel met verschillende materialen. Van plastic tot papier, van cellulose tot biologisch afbreekbare materialen.

De machine heeft een maximale foliebreedte van 140 cm en is krachtig genoeg om een werksnelheid tot 8 km/u te bereiken. De Checchi & Magli PS14 PLUS combineert prestatie met efficiëntie, waardoor je waarde krijgt waar je op kunt rekenen.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie of een offerte. We hebben een breed scala aan vertrouwde gebruikte machines en een deskundig team klaar om te helpen bij eventuele vragen. Natuurlijk kunnen we ook assistentie bieden bij transport. Betrouwbaarheid en service, dat is waar Duijndam Machines voor staat. We zijn specialisten in de gebruikte land- en tuinbouwmachines, met meer dan 40 jaar ervaring. We controleren alle machines voor aflevering voor een vlotte overgang naar je bedrijf.