• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Imants S180RTHdH

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

1981

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkImants
ModelS180RTHdH
Bouwjaar1981
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verken de mogelijkheden van de Imants S180RTHDH spitmachine. Met een indrukwekkende breedte van 180 cm en voorzien van een harkrol, is deze machine de perfecte aanvulling op je land- en tuinbouw activiteiten.

Voor meer informatie of een volledige offerte, biedt onze gemakkelijk te navigeren website van Duijndam Machines je alle informatie die je nodig hebt. Als je liever een menselijke touch hebt, zijn we slechts één telefoongesprek verwijderd.

Bij Duijndam Machines geloven we in de kracht van betrouwbaarheid. Daarom garanderen wij dat ons aanbod van gebruikte machines volledig betrouwbaar is. We zijn de afgelopen 40 jaar een vertrouwde leverancier van land- en tuinbouwmachines en onze machines worden grondig gecontroleerd voor aflevering. Ons deskundig personeel staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

In de wereld van land- en tuinbouwmachines kun je vertrouwen op Duijndam Machines. En om het leven nog gemakkelijker te maken, kunnen we je helpen met het transport van je nieuwe machine. Kies voor ervaring, kies voor Duijndam Machines. De specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Verbreed je horizon, versnel je werkzaamheden met de Imants S180RTHDH spitmachine.