• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Aweta SK1 komkommersealer met invoersysteem

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAweta
TypeSK1
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Introduceer de Aweta SK1, een veelzijdige komkommersealer met invoersysteem. Deze machinale krachtpatser verpakt niet alleen komkommers, maar ook andere producten zoals prei en mais in krimpfolie. Het door de folie sealen voorkomt vochtverlies en zorgt voor een betere houdbaarheid van je groenten.

De machine is uitgerust met een seal- en krimpeenheid, die de folie om de komkommer heen smelt en krimpt, zodat deze strak en stevig verpakt is. De verwerkingssnelheid is instelbaar, zodat je altijd het juiste tempo voor jouw specifieke teelt kunt kiezen. De volledige transportroute, van het opleggen van de komkommers tot aan de krimpoven, is geautomatiseerd voor maximale efficiëntie.

Deze Aweta SK1 beschikt daarnaast over een 3-voudige accumulatieband met sensoren, een etiketteermachine en een band voor het lezen van rollen. Je kunt rekenen op een capaciteit van 1500 tot 7000 stuks per uur, afhankelijk van de instellingen. Zo ben je altijd verzekerd van een perfecte sealnaad en het meeste economische foliegebruik.

Geniet van de eenvoudige bediening en het hoge gebruiksgemak van de Aweta SK1, samen met lage onderhoudskosten en een lange levensduur. Deze machine wordt voor aflevering gecontroleerd door deskundig personeel, en we kunnen helpen bij het transport.

Neem voor meer informatie over de Aweta SK1 komkommersealer of voor een volledige offerte contact op via onze website of bel ons. We zijn de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, en we staan klaar om je de betrouwbaarheid en efficiëntie te bieden die je nodig hebt.