• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Aweta SK1

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAweta
ModelSK1
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ga voor efficiëntie en betrouwbaarheid met de Aweta SK1 komkommersealer. Deze machine is meer dan alleen een sealer, het is een complete eenheid die boost uit een invoerband, seal- en krimpeenheid. De Aweta SK1 is specifiek ontworpen voor het sealen van komkommers en andere producten zoals prei en mais, waardoor ze perfect verpakt zijn in folie. Dit sealen voorkomt vochtverlies, waardoor de houdbaarheid van je producten aanzienlijk verlengd wordt.

De Aweta SK1 werkt met een ongeëvenaarde efficiëntie. De machine kan instelbaar mogelijke verwerkingssnelheden bereiken tussen de 1500 en 7000 stuks per uur. Producten worden eenvoudig geplaatst op het opleggedeelte van de machine, waarna ze automatisch door de seal- en krimpeenheid worden getransporteerd. Het resultaat? Een perfecte sealnaad en een strak verpakte product.

Ook over bedieningsgemak is nagedacht. De Aweta SK1 is eenvoudig te bedienen, en is daarnaast ook bijzonder zuinig met folie. Dankzij de lange levensduur en lage onderhoudskosten is deze machine een investering die zichzelf terugverdient.

Bij aanschaf van de Aweta SK1 krijg je niet alleen een betrouwbare machine, maar ook de service van Duijndam Machines. Met 40 jaar ervaring in land- en tuinbouwmachines verzekeren wij dat onze machines uitgebreid gecontroleerd worden voor aflevering. Ons deskundig personeel staat klaar om je te assisteren met transport en eventuele vragen. Ontdek het volledige aanbod en de betrouwbaarheid van Duijndam Machines op onze website.

Vergelijkbare machines