• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Briand borstelmachine voor knolselderij

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBriand
TypeLAV3B10
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de multifunctionele capaciteiten van de Briand LAV3B10 borstel- en wasmachine. Specifiek ontworpen voor het reinigen van knolselderij, deze landbouwmachine is uitgerust met drie borstels die slechts een jaar oud zijn en waarvan de snelheid eenvoudig te regelen is.

Perfect voor degenen die streven naar efficiëntie en grondigheid in hun werk. Deze machine is niet alleen een echte tijdbespaarder, maar ook een essentieel hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je producten aan de hoogste standaarden voldoen.

Ben je op zoek naar betrouwbaarheid? Dat is precies wat je krijgt bij Duijndam Machines, de gespecialiseerde leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Wij controleren elke machine die we verzenden, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Heb je assistentie nodig met transport? Geen probleem, ons deskundig personeel staat klaar om te helpen.

Neem een kijkje op onze website voor ons complete en betrouwbare aanbod aan gebruikte land- en tuinbouwmachines. Voor meer informatie of een volledige offerte, is contact opnemen eenvoudig en snel via onze website. Natuurlijk ben je ook welkom om ons te bellen.