• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex SB-SL4-DD

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelSB-SL4-DD
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak je werkdag eenvoudiger en efficiënter met deze vakkundig gemaakte bloemenbosmachine van Vandenberg Bercomex. Met een type van SB-SL4-DD staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Uitgerust met handige functionaliteiten zoals een meedraaiende lengte indicatiesponsband, een CRM bindmachine, een afsnijder (knipper), dubbele dakjesband en een verzamelband van 255x80 cm is deze machine ontworpen voor jouw comfort en gemak.

Dit product komt van Duijndam Machines, al 40 jaar lang leveren we betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ons deskundig personeel controleert elke machine zorgvuldig voor levering om ervoor te zorgen dat ze voldoet aan onze hoge normen. Bovendien kunnen we je assisteren met transport, zodat je machine snel en veilig bij je aankomt.

Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek eenvoudig onze website. We staan ook klaar om je telefonisch te helpen indien nodig. Maak een slimme investering in je bedrijf met deze Vandenberg Bercomex bloemenbosmachine. Bekijk ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.

Vergelijkbare machines