• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma RTR122B

Image
Image
Image
Image
1/4

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelRTR122B
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Een efficiënte workflow is cruciaal in de land- en tuinbouw, daarbij kan de Sorma RTR122B buislader je helpen. Deze machine is ontworpen om het proces van buizen voorzien van netten te automatiseren. Dit geeft je de vrijheid om je te richten op andere belangrijke taken, terwijl de Sorma RTR122B het zware werk doet.

Wat deze machine onderscheidt, zijn de borstels die voor een gestroomlijnd proces zorgen. De Sorma RTR122B is perfect als aanvulling op andere machines zoals de automatische clipmachines RB2-120, met een buisdiameter van 225 mm, en de automatische verpakkingsmachines BRT-134, met buisdiameters van 190 mm en 200 mm.

Bij Duijndam Machines, je betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines voor al 40 jaar, ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Elke machine wordt voor aflevering uitvoerig gecontroleerd door ons deskundig personeel.

Heb je interesse in de Sorma RTR122B, of wil je meer informatie? Bezoek dan onze website, waar je eenvoudig en snel een volledige offerte aan kunt vragen. Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord. We kunnen je zelfs helpen met het transport. Ontdek het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.

Vergelijkbare machines